Unknown-1 kopio.jpeg
 
 

Ainutlaatuinen Villa Kataya  tarjoaa korkeatasoiset puitteet unohtumattomiin  tilaisuuksiin, aivan Helsingin keskustan tuntumassa

 

Järjestä itsesi tai yrityksesi näköiset tilaisuudet modernissa huvilassa, meren rannalla. Villa Kataya taipuu moniin tarpeisiin; tyylikkäät         asiakastilaisuudet, inspiroivat workshopit, rennot kesäjuhlat, tunnelmalliset häät ja moneen muuhun.

 

IMG_5351.jpg

330m2+piha

PINTA-ALA

Kyllä

SAUNA & SPA

70/100

SISÄLLÄ/ULKONA

Kyllä

OMAT JUOMAT

 

ISTUEN.png

40/65

KOKOUS/ILLALLINEN

Kyllä

PARKKIPAIKKA

Tilat

Käytössänne on Villa Katayan upeat tilat; valoisa ja tilava sali ainutlaatuisella maisemalla, ylellinen saunaosasto näköalasaunalla ja höyryhuoneella sekä tilava ulkoterassi merenrannalla, aina lämpimän poreammeen kera.

Villa Katayaan pääsee myös meriteitse ja rohkeimmille on uintimahdollisuus ympäri vuoden. Kaikki tilat ovat vain oman ryhmänne käytössä.

Villa Katayan tilat soveltuvat noin 10–60 henkilön tilaisuuksiin. Kesäaikana tilat ulkotiloja hyödyntämällä soveltuvat myös suurempiin tilaisuuksiin. Käytössänne on mm. datatykki, taulu-TV, DVD-soitin, AppleTv, Heos-musiikkijärjestelmä sekä fläppitauluja. Tilat soveltuvat myös ryhmätyöskentelyyn. Villan pihaan mahtuu 10–12 autoa, ja kadun varressa on runsaasti lisäpaikoitustilaa. Herkullisista menuista vastaa Villan oma keittiötiimi. Keittiössä valmistamme parhaista raaka-aineista kaikki ruoat alusta asti ja tarvittaessa räätälöimme tarjoilun juuri teidän tilaisuuden näköiseksi.  Villa Katayalle voitte tuoda omat alkoholituotteenne, joiden valitsemisessa autamme teitä mielellämme.

Hintaesimerkkejä

 

Jokainen tilaisuus on meille tärkeä.

Kerro toiveesi ja suunnittelemme juuri teille sopivan kokonaisuuden. Esimerkkejä paketeistamme: (hinnat ovat arvonlisäverottomia ja sisältävät tarjoilut kymmenelle henkilölle)

Päiväpaketti 

(9.00-17.00) AAMIAINEN, LOUNAS JA ILTAPÄIVÄKAHVI

alk. € 1860

Illallispaketti 

(17.00-22.00) KOLMEN RUOKALAJIN ILLALLINEN

alk. € 2300

allday-paketti

(8.00-22.00) AAMIAINEN, LOUNAS, ILTAPÄIVÄKAHVI JA ILLALLINEN

alk. € 3250

 
Rectangle 2.jpg

Kokemuksia

Järjestin yrityksemme syysjuhlat Villa Katayassa, enkä voisi paikkaa enempää suositella! Lisäkalusteilla saimme lähes 40 henkeä mahtumaan mukavasti illalliselle ja ruoka, palvelu ja ikkunoista avautuvat näkymät olivat aivan upeat.
— Hanna-Mari Peltola
Villa Kataya on tunnelmallinen ja hyvin muuntautumiskykyinen tila, jota olen käyttänyt erilaisissa tilaisuuksissa jo useamman kerran. Henkilökunta on ammattitaitoista ja tarjoilut huippuluokkaa.
— Marjukka Naakka
Upeat puitteet häiden järjestämiseen. Vihkiminen onnistui loistavasti Villan kauniilla terassilla. Ruoka ja palvelu erinomaista.
— Martin Kirsi
Villa Katayan henkilökunta oli äärimmäisen sitoutunutta ja teki vaikutuksen aidolla halullaan saada jokainen yksityiskohta hyväksi. Tämä toteutui hämmästyttävästi juomien viilennyksestä, ruokien esille panoon, keskusteluun ja nopeiden tilanteiden selvittämiseen. Tällainen kokenut tilaisuuksien järjestäjä näki pitkästä aikaa, kuinka tehdään täydellinen ilta. Aivan loistavaa ja täydet viisi tähteä tilalle, ruualle, henkilökunnalle ja asiakaspalvelulle. Halpa ette ole, eikä tarvitse ollakaan kun emme hakeneet peruspalvelua ja peruspaikkaa. KIITOS!
— Ville Lehtinen, pankista

Villa Kataya sijaitsee Lauttasaaren rannalla, 10 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

 

+358 40 350 95 85/ info@villakataya.fi

Katajaharjuntie 10 E 21, 00200 Helsinki

 

Ota yhteyttä niin räätälöimme Teille ainutlaatuisen tilaisuuden toiveidenne mukaan.

 
Etunimi
Etunimi
Tilaisuuden päivämäärä
Tilaisuuden päivämäärä
 
GREY.jpg

in English

 

Villa Kataya is a stylish private space which offers a wonderful atmosphere for social occasions.

Situated by Lauttasaari beach and surrounded by nature with a seaview to the bay, it is suitable for both company and private events.

We tailor for you a unique experience according to your wishes, be it an executive meeting, a client workshop, seasonal festivities or a wedding. We offer 3 high-quality packages for you to choose from, which include catering service. These packages were designed to make sure your event is a success without you having to invest a lot of time organizing it yourself. 

Please get in touch with us for more details & information on rates. Our sales service is open daily from 9.00 to 16.00 and we are available through phone +358 40 350 95 85 and through email at info@villakataya.fi

Seuraa meitä facebookissa ja instagrammissa

Instagram #villakataya