Vuokrattava saunatila Helsingissä meren äärellä

Edustava tilaussauna upealla näköalalla Helsingissä 5-20 hengelle.

Villa Katayasta voit vuokrata rauhallisen ja edustavan tilaussaunan, josta avautuu huikea näköala Espoon Keilaniemeen. Saunatilamme sijaitsevat Helsingin Lauttasaaressa, joten myös Espoosta ja Vantaalta on meille lyhyt matka ja hyvät liikenneyhteydet. Villan pihasta löytyy pysäköintitilaa omalla autolla saapuville.

Saunatilamme ihanteellinen ryhmäkoko on 5-20 henkilöä, mutta kesäaikaan isompikin ryhmä mahtuu viettämään saunailtaa. Käytössänne on viihtyisän oleskelutilan lisäksi näköalasauna, höyrysauna, ulkoporeallas, terassi vilvoitteluun sekä rohkeimmille uimareille mukavasti vilvoittava meri. Meiltä saat tarvittaessa myös pyyhkeet ja kylpytakit, ja halutessanne järjestämme saunatilaan myös pientä purtavaa. Myös omien juomien tuominen saunatilaan on mahdollista.

Villassa sijaitsevassa juhlatilassa ryhmällänne on myös mahdollisuus nauttia myös laadukkaan keittiömme antimista ennen saunaa tai sen jälkeen. Järjestämme halutessanne koko ryhmällenne esimerkiksi juhlavan illallisen pitkän kaavan mukaan.

Jos etsit Helsingistä vuokrasaunaa, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet meren äärellä, ja jää positiivisesti mieleen kaikille osallistujille, olet löytänyt etsimäsi. Me rakennamme kanssasi onnistuneen saunakokemuksen.

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, niin tilaisuuksiin erikoistuneet ammattilaisemme ottavat sinuun pikimmiten yhteyttä.

Ota yhteyttä niin räätälöimme Teille ainutlaatuisen tilaisuuden toiveidenne mukaan.

 
Etunimi
Etunimi
Tilaisuuden päivämäärä
Tilaisuuden päivämäärä