Kokoustila Helsingissä meren äärellä

Ainutlaatuinen ja edustava kokouspaikka Helsingissä 5-30 henkilölle

Villa Katayasta löydät rauhallisen ja inspiroivan kokoustilan, josta avautuu huikea näköala Espoon Keilaniemeen. Kokoustilamme sijaitsevat Helsingin Lauttasaaressa, joten myös Espoosta ja Vantaalta on meille lyhyt matka ja hyvät liikenneyhteydet. Kohteessa on myös oma parkkialue omalla autolla saapuville.

Kokoustilamme ihanteellinen ryhmäkoko on 5-30 henkilöä, ja käytössä on päätilan lisäksi myös muita tiloja, jos osallistujia halutaan jakaa välillä pienempiin ryhmiin. Kokoustilastamme löytyy myös tarvittava AV-tekniikka sekä tietysti WiFi-yhteydet.

Jos etsit pääkaupunkiseudulta kokoustilaa joka tarjoaa upeat puitteet, ja jää positiivisesti mieleen kaikille osallistujille, niin tämä kannattaa kokea. Onnistuneen kokouksen kruunaa tietysti laadukas catering. Pitopalvelumme loihtii tilaisuuteenne esimerkiksi maistuvan kokousaamiaisen, lounaan ja päivällisen juomatarjoiluineen.

Onnistuneen kokouksen jälkeen ryhmänne voi halutessaan siirtyä rentoutumaan kohteemme edustaviin saunatiloihin. Saunojen lisäksi käytössänne on ulkoporeallas ja tietysti mukavasti vilvoittava meri rohkeimmille uimareille.


Me rakennamme kanssasi onnistuneen kokouspäivän. Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, niin kokousjärjestelyiden ammattilaisemme ottavat sinuun pikimmiten yhteyttä.

Ota yhteyttä niin räätälöimme Teille ainutlaatuisen tilaisuuden toiveidenne mukaan.

 
Etunimi
Etunimi
Tilaisuuden päivämäärä
Tilaisuuden päivämäärä