Kokemuksia

Järjestin yrityksemme syysjuhlat Villa Katayassa, enkä voisi paikkaa enempää suositella! Lisäkalusteilla saimme lähes 40 henkeä mahtumaan mukavasti illalliselle ja ruoka, palvelu ja ikkunoista avautuvat näkymät olivat aivan upeat.
— Hanna-Mari Peltola
Villa Kataya on tunnelmallinen ja hyvin muuntautumiskykyinen tila, jota olen käyttänyt erilaisissa tilaisuuksissa jo useamman kerran. Henkilökunta on ammattitaitoista ja tarjoilut huippuluokkaa.
— Marjukka Naakka
Upeat puitteet häiden järjestämiseen. Vihkiminen onnistui loistavasti Villan kauniilla terassilla. Ruoka ja palvelu erinomaista.
— Martin Kirsi
Villa Katayan henkilökunta oli äärimmäisen sitoutunutta ja teki vaikutuksen aidolla halullaan saada jokainen yksityiskohta hyväksi. Tämä toteutui hämmästyttävästi juomien viilennyksestä, ruokien esille panoon, keskusteluun ja nopeiden tilanteiden selvittämiseen. Tällainen kokenut tilaisuuksien järjestäjä näki pitkästä aikaa, kuinka tehdään täydellinen ilta. Aivan loistavaa ja täydet viisi tähteä tilalle, ruualle, henkilökunnalle ja asiakaspalvelulle. Halpa ette ole, eikä tarvitse ollakaan kun emme hakeneet peruspalvelua ja peruspaikkaa. KIITOS!
— Ville Lehtinen, pankista