Vuokrattava juhlatila Helsingissä meren äärellä

Ainutlaatuinen juhlapaikka upealla näköalalla Helsingissä.

Villa Katayasta voit vuokrata rauhallisen ja edustavan juhlatilan, josta avautuu huikea näköala Espoon Keilaniemeen. Juhlatilamme sijaitsevat Helsingin Lauttasaaressa, joten myös Espoosta ja Vantaalta on meille lyhyt matka ja hyvät liikenneyhteydet. Villan pihasta löytyy pysäköintitilaa omalla autolla saapuville.

Juhlapaikkamme ihanteellinen ryhmäkoko on 10-60 henkilöä, ja kesäaikaan merenrantapihamme mahdollistaa jopa 150 henkilön kestityksen. Juhlapaikkamme soveltuu kaikenlaisten juhlien järjestämiseen ja tilat somistetaan tarpeen mukaan teemaan sopivaksi.

Olipa kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, rapujuhlat, pikkujoulut, yritystilaisuus tai mikä tahansa muu juhlinnan aihe, ammattilaisemme huolehtivat kanssasi siitä, että tilaisuus järjestelyineen onnistuu odotusten mukaisesti. Keittiömme räätälöi tarpeen mukaan tilaisuuteenne sopivan ja toiveidenne mukaisen tarjoilukokonaisuuden. Myös omien juomien tuominen juhlatilaan on mahdollista.

Halutessanne voitte juhlinnan lomassa myös virkistäytyä viihtyisissä saunatiloissamme jotka löytyvät samasta kohteesta.

Jos etsit Helsingistä edustavaa juhlapaikkaa, jossa järjestät unohtumattomat häät, pikkujoulut ja muut tilaisuudet meren äärellä, tule meille. Me rakennamme kanssasi onnistuneen tilaisuuden.

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, niin tilaisuuksiin erikoistuneet ammattilaisemme ottavat sinuun pikimmiten yhteyttä.

Ota yhteyttä niin räätälöimme Teille ainutlaatuisen tilaisuuden toiveidenne mukaan.

 
Etunimi
Etunimi
Tilaisuuden päivämäärä
Tilaisuuden päivämäärä