Elokuinen tervehdys tiimiltä

Kuluvan kesän kelit ovat olleet kovin vaihtelevat, mutta meillä kävi tiimimme kanssa loistava tuuri kun omana virkistyspäivänämme oli mitä mahtavin sää. Aurinkoa ja lämpöä oli juuri sopivasti +25 astetta, mikäs sen upeampaa! Virkistyspäiväämme vietimme missäpä muuallakaan kuin omalla kauniilla Villallamme SUP lautaillen, uiden, syöden ja saunoen. Päätimme myynnin, salin ja keittiön kanssa yhdistää loistokkaat voimamme ja valmistimme yhdessä erittäin maittavan buffet illallisen. Yhdessä puuhailu oli oikein mukavaa ja varmasti myös lähensi meidän tiimiä entisestään.

Tänä vuonna päätimme viettää kesäpäivän yhdessä toisen upean yrityksen, monille asiakkaillemme tutun Twenty Knotsin kanssa. He toivat meille Villalle itsensä lisäksi SUP laudat, joilla pääsimme kaikki jo lähes joka kesäiseksi perinteeksi muodostuneelle SUP retkelle kauniiseen ympäristöömme. Lautailun lomassa nähtiin jos jonkinmoisia taiteiluja ja yksi meistä onnistui epähuomiossa jopa juoksemaan oman lautansa päältä suoraan mereen, tältä reissulta ei kyllä naurua puuttunut.

On hyvä välillä ottaa yhteistä aikaa itselleen ja työkavereilleen , siinä saattaa hämmästyä ja huomata työkavereissaan olevan yllättäviä puolia. Yksi meistä osaakin tehdä upeaa aasialaista ruokaa ja toinen taas osasi Michael Jacksonin täydellisen tanssikoreografian! Mukava oli myös nähdä Villa asiakkaan näkökulmasta. Voi taas kerran todeta puitteiden olevan upeat, ja auringonlaskua on ihanaa ihailla näköalasaunastamme lempeiden löylyjen siivittämänä. Tästä ei kesäpäivä parane!