Häähumua

Kun kesä lähestyy kovaa vauhtia, alkaa Villalla olla myös häähuumaa lähes jokaisena viikonloppuna. Näin ollen meillä onkin kuvitteelliset vaaleanpunaiset kakkulat päässä koko kesän ajan, ja olemme valmiiksi virittäytyneitä toteuttamaan unelmien hääpäiviä. Meillä pystyy järjestämään häät myös avaimet käteen palveluna!

Onkin hyvä ensin tarkistaa meiltä mahdollista vapaata juhlapäivää, nimittäin vuoden 2020 kesän lauantai päivistä puolet on jo varattuina! Nousevaksi trendiksi on tullut myös perjantai sekä sunnuntai häät, niitäkin meillä on muutamat tänä kesänä. Sopivan päivän löytyessä, laskemme teille suuntaa antavan tarjouksen ja halutessanne teemme teille alustavan varauksen. Sitten onkin pari viikkoa aikaa mietiskellä rauhassa asiaa ja tulla tutustumaan Villaan.

Itse hääjuhlaa voimme suunnitella yhdessä noin 3-4 kuukautta ennen varsinaista juhlapäivää. Vahvistetuille varauksille räätälöimme mielellämme toiveiden mukaisen menun, mikäli listallamme olevista ei löydy mieleistä. Meillä on järjestetty niin italialaisia, street food, saaristolaispöytä ja espanjalaisilla tapas menuilla höystettyjä häitä, nerokas keittiömme kun taipuu lähes kaikkeen.

Vihkimisen voi halutessaan järjestää terassillamme, ja toiveidenne mukaisesti voimme myös vuokrata teille juhlakatoksen terassille. Mikäs onkaan sen ihanampaa kuin sanoa ”tahdon” kimaltavan meren äärellä rakkaimpien ympäröimänä.

Kauttamme pystyy tilaamaan myös kauniit kukat juhlaanne, kunhan vain pitää mielessä että tila itsessään ei suurempia kukka-asetelmia edes kaipaa, sillä Villan maisema on vangitsevan kaunis. Pienet ja yksinkertaiset kukat toimivat meillä parhaiten. Toteutamme myös paikkakortit toiveidenne mukaisesti, sekä kauniit menu- ja ohjelmakortit. Näissä käytämme yleensä kaunista vaaleaa helmiäispaperia. Tilaa ei tarvitse tulla itse järjestelmään tai somistamaan ennen juhlan alkua, henkilökuntamme pitää huolen tästä ja voitte itse keskittyä nauttimaan omasta tärkeästä päivästänne.

Villan etuna on se, että voit tuoda omat alkoholijuomat Villalle, nämä olisi hyvä tuoda päivää ennen juhlaa jotta ehdimme viilentämään kaiken tarjoilulämpötilaan. Olemme katsoneet menuihimme valmiiksi niihin sopivat juomasuositukset, jotka voitte kätevästi tilata Alkon verkkokaupasta tilausnumeroa käyttäen. Avustamme oikein mielellämme juomien määrissä. Kun juomat ovat saapuneet Villalle, kohtelemme niitä kuin omiamme ja tarjoilemme niitä vieraillenne normaalisti ja pidämme kaikesta huolta.

Villalla juhlia voi aina kello 00:00 saakka, jonka jälkeen hyvänä ideana on tilata esimerkiksi JT-Linesilta vesibussi suoraan Villan laituriin. Vesibussi voi viedä vieraanne Helsingin kaunista rantaviivaa pitkin vaikkapa Kauppatorille. JT-Linesilla on muutama vesibussi johon saa viedä omat juomat, joten tässä samalla hoituu hyvin jopa häiden jatkot ilman jonotteluita ja turhia siirtymisiä vältellen.

Tehdään teille yhdessä upea hääpäivä jonka kauniit muistot jäävät mieleen vielä vuosiksi eteenpäin!