Maistuvien menujen mestari

Nyt onkin hyvä aika kurkistaa hieman kulissiemme taakse. Ketäs siellä keittiössä oikein häärää? Tällä kertaa esittelemme toisen kokeistamme, Erkan. Erkka on 38-vuotias virnuileva aito herrasmies, jolle asiakkaidemme tyytyväisyys on lähellä sydäntä. Alun perin vuonna 1998 uravalintaansa pähkäilevällä Erkalla oli mielessään kaksi eri vaihtoehtoa, joko suunnata puutyöalalle tai sitten ravintola-alalle. Meidän onneksemme ravintola-ala voitti.

Erkan mietteitä Villasta:

“Sehän on nyt ihan sanomattakin selvää että työympäristö Villalla on ihan uskomaton ja maisematkin ihan mukiinmenevät. Hienoa on kun itseään saa vapaasti toteuttaa. Tärkeintä on että asiakkaat poistuvat aina ovesta tyytyväisenä.”

Kotoa Erkalta löytyy kaksi ihanaa lasta, 7 vuotias poika ja 3 vuotias pieni tyttö. Erkalle on tärkeää opettaa lapsilleen kädentaitoja, ja siksi he aina välillä kotona yhdessä kokkailevat. Ja lapsille on toki hyvä nakittaa perunan kuorimiset ja muut valmistelutyöt ;)

Työmatkaa kertyy päivittäin jos jonkin verran, yhteensä melkein 300 kilometriä! Erkka kun asustaa Haminan kupeessa. Vapaa-aikana hän tykkää ottaa mukavan löysästi.

Lempiruoka: edesmenneen isäni opettama bolognese

Lempimaku: sitruuna! Raikkaan kirpeän hapokas sitruuna käy mihin vaan, suolaisena tai makeana. Luonnollinen hapon lähde

Lempijuoma: Pilpalan mökin oman kaivon pohjavesi. Ja tietenkin basic Gin&Tonic

Jos olisin supersankari olisin: Hulk, koska sitten kun keittää yli niin sitten tapahtuu, mutta tulos on kuitenkin kiitettävä