Villalla kuplii

Meille henkilökuntamme tuotetietous ja ammattitaito on todella tärkeää, ja siksi on hyvä aina silloin tällöin istua yhdessä alas ja tutustua erilaisiin tuotteisiin. Vinetumilta saapui meille Villalle ihana Jussi Soini esittelemään ja maistattamaan erilaisia kuohuviinejä ja samppanjoita. Mikäs sen mukavampaa kuin istua työkavereiden kanssa yhdessä alas ja maistella hieman kuplivaa!

Jussi järjesti meille sokkotestin, jossa mukana oli kuohuviinejä eripuolilta Eurooppaa sekä samppanjaa. Maistelimme ja arvioimme kuutta eri kuplivaa. Hauskaa oli kuunnella mitäs se oma kollega oikein löysikään tuoksun ja makumaailman joukosta, kun taas itse löysi jotain aivan muuta. Jokin oli nenään paahteinen ja toinen taas hedelmäinen. Toisen maussa taas aisti selvästi aprikoosia ja toisessa taas lakritsaa.

Äänestimme myös sokkomaistatuksen perusteella mikä oli omaan mieleen paras kupliva, sekä yritimme arvioida onko lasissa cavaa, proseccoa vai samppanjaa. Kouluttajamme sai kyllä meistä paria vedettyä nenästä kunnolla, annoin nimittäin oman ääneni ihanalle kullansävyiselle kuplivalle jossa oli maussa upeaa hunajaisuutta ja aprikoosia. Tämä kun paljastuikin loppuen lopuksi ainoaksi joka ei sisällä ollenkaan alkoholia. Jep, en ollut uskoa korviani. Hienoa huomata että tuotekehitys alkoholittomissa versioissa menee eteenpäin, kauas on jäänyt se aika kun alkoholittomat viinit ja muut olivat kamalan makuisia. Nyt niitä ilmeisesti juo jo ihan mielellään.

Vaikka Villalla ei ole anniskeluoikeuksia, on tärkeää silti testailla ja tutkia tuotteita mitä suosittelemme asiakkaitamme hankkimaan. Haluamme että myös suosittelemamme juomat ovat pelkkää priimaa. Kili kili!

”Kun voitan juon samppanjaa juhliakseni, kun häviän juon samppanjaa lohdutuksekseni.”

-Napoleon