Tekijät esiin! Villa Katayan tiimin esittely

Hei, hauska nähdä sinut täällä! Teistä osa on varmasti tavannut meidät kasvotusten, mutta moni varmasti yhä miettii, että keitä me oikein olemme? Nyt on aika esittäytyä sanallisesti ja lähettää teille virtuaaliterveiset.

Me olemme tekijät Villa Katayan tapahtumien takana. Yksi voisi kuvailla meitä yhteen hitsautuneeksi tiimiksi, jolla on tavoitteet korkealla. Toinen kenties kertoisi tekemisen ilmapiiristä, joka välittyy asiakkaillemme ensi tapaamisesta asti. Kolmas ehkäpä mainitsisi sanat: ammattitaito, joustavuus ja määrätietoisuus.

Allekirjoitamme nämä kaikki kohdat ja juurikin vastaavat asiakkailta saadut kiitokset ovat mieletöntä polttoainetta työpäiviimme. Puhallamme tinkimättömästi yhteen hiileen ja arvopohjamme painottuu nimenomaan ammattimaisuuteen, rehellisyyteen ja yhteisöllisyyteen.

Tiivis henkilökuntamme koostuu kaikenikäisistä ammattilaisista, joita yhdistää intohimo asiakaskohtaamisiin. Kliseisesti, täydennämme toinen toisiamme. Rautainen myyntipuolemme täyttää varauskalenteria samalla kuin keittiö luo makuelämyksiä ja salihenkilökunta toivottaa asiakkaat tervetulleeksi.

Meille hyvä tiimityö tarkoittaa yhteistä päämäärää ja vankkaa luottamusta työntekijöiden välillä. Pienen perheyrityksen alla pystymme työskentelemään aidosti lähellä asiakasta.
Tiivis yhteisö antaa lisäksi mahdollisuuden luovuuteen ja korostaa kaikkien meidän työpanoksen tärkeyttä.

Sellaisia me olemme, kuin eriväriset kynät värikynäpaketissa. Helposti lähestyttäviä ja välittäviä persoonia. Jos haluat tietää meistä enemmän yksilöinä, paina tälle postaukselle yläpeukkua! Näihin sanoihin toivotamme ihanaa kesää kaikille ja me palaamme blogitekstien pariin taas syksyllä.

Terveisin, Team Villa Kataya: Sanna, Masse, Suvi-Tuuli, Riikka, Katri, Nikita, Pinja, Erkka, Cati, Lena, Iida & Kadi

team-02336.jpg