Villa Katayan keittiön kesäterveiset

Kupliva kuohuviini, poriseva palju, viilentävä meri ja kypsyvät grillivartaat ovat varma kesän merkki. Katayan soma yrttipuutarha ja lintujen rauhoittava viserrys viimeistelevät hetken. Intohimo ruoanlaittoa kohtaan paistaa läpi keittiöön kuin Lauttasaaren aurinko. Nyt kesän tullen grilli käy kuumaa harva se päivä ja juhlapöytä katetaan vieraille ulos.

Pöydän antimet on valmistanut tänään Masse, joka vastaa Villa Katayan keittiön toiminnasta. Tuoreet raaka-aineet ovat löytäneet tiensä keittiöön niin omasta yrttipuutarhasta, kuin paikallisten elintarviketuottajien tarjonnasta. Meidän keittiössä, kun on erilaisia tilaisuuksia parhaimmillaan kymmenen viikossa, saa luovuus nimeensä aivan uusia ulottuvuuksia.

Täällä luonnon läheisyydessä tuntuu syntyvän uusia makumuistoja tuon tuosta. Milloin keittiö yllättää vieraat trendikkäällä ramen-reseptillä, perinteisellä täytekakulla tai keveällä kasvisruoalla. Ruoka herättää vahvoja tunteita, syviä tarinoita, improvisoinnin aihetta ja mikä tärkeintä: se tuo ihmisiä yhteen. Antaa runon viimeistellä kesäterveiset keittiöltä.

” Arkipäivän askareiden aatossa,
neuvotteluiden käydessä kuumana,
tunnelmaa voi vielä nostattaa mauilla,
juhlapöydän saa viimeistellä täytekakulla.
Tänään on lupa juhlia, annetaan Katayan
keittiön tehdä se sinun puolesta!"


Toivotamme makoisaa kesää kaikille uusille ja vanhoille blogin lukijoille! Villa Katayan tiimi on valmiina kesän ikimuistoisimpiin hetkiin!

image2.jpeg
Matmasse.3.JPG