Kurkistus meren äärelle: avoimet ovet

Tervetuloa seuraamaan Villa Katayan yritysblogia kulissien takana ja edellä, meren äärellä!

Tässä blogissa kirjoitamme intohimolla toiminnastamme, ajankohtaisista aiheista ja ihmisistä tapahtumien takana. Tavoitteenamme on aktiivisesti jakaa tarinoita teille lukijoille, alan ammattilaisille, sidosryhmille, yrityksille ja juhlien järjestäjille.

Viime viikon tiistaina Villa Katayassa järjestettiin avoimet ovet -aamupalatapahtuma yhdessä TheatreWorksin Satu-Mari Janssonin kanssa. Aamun teemana oli esiintymistaitojen kehittäminen monipuolisten yhteisharjoitusten avulla. Samalla vieraat saivat nauttia herkullista aamupalaa ja tutustua rauhassa Villan puitteisiin. Villa Kataya on moderni kodinomainen huvila Lauttasaaressa, kokoustila, tilaussauna ja juhlatila käyttöösi.

Oman keittiömme valmistama aamupala täytti tyrnishottia myöten energiavarastot ja antoi puhtia esiintymisharjoituksiin. Harjoituksissa keskityttiin avoimuuteen, heittäytymiseen, kuuntelemiseen ja läsnäoloon. Päivän suurin opinahjo oli ymmärrys siitä, että esiintymisessä tärkeintä on olla oma itsensä ja hyödyntää persoonallisuuttaan. Työkalut esiintymistaitojen kehittämiseen asuvat sisällämme ja näin pystymme jatkuvasti kehittämään niitä.

Tunnelma avoimien ovien päivässä oli kaiken kaikkiaan vastaanottavainen. Uusia verkostoja punottiin yhteen naurun saattelemana ja harjoitukset veivät mukanaan itse kunkin. Tämä pitäisi ehdottomasti ottaa itsekin tavaksi: opetella syömään ravitseva aamupala ja harjoittaa omia vuorovaikutustaitojaan esiintymistilanteissa.

Kiinnostuitko? Järjestämme avoimien ovien päiviä yritysasiakkaillemme aina vuodenaikojen vaihtuessa, eli seuraavan kerran kun kevättä on rinnassa. Lisätiedustelut/ennakkoilmoittautumiset voi laittaa meille joko instassa, facessa tai sähköpostitse info@villakataya.fi.

Otamme risut ja ruusut vastaan rakkaudella, joten kuulemme innolla ajatuksiasi. Suhtaudumme niin bloggaamiseen kuin tilaisuuksien järjestämiseen intohimoisesti. Palaute on kullanarvoista, sillä haluamme ottaa huomioon jokaisen yksityiskohdan toiminnassamme. 
Toivottavasti tämä välittyi sinne ruudun toiselle puolelle, jonne lähetämme paljon positiivista energiaa!

Aamukahvi kädessä kiittäen,
Villan uusin vahvistus, Pinja Mitrovitch 

 

avoimetovet-16.jpg
avoimetovet-21.jpg
avoimetovet-5.jpg