Kulissien takana - Ikimuistoiset juhlat pitävät takanaan uskomattomia tarinoita!

Kliseistä, mutta totta: hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty. Juhlat ovat monille meistä elämän
kohokohtia, mutta samalla niitä perinpohjaisia stressin nostattajia. Niiden järjestäminen käy
nimittäin työstä arkiaskareiden keskellä!

Olipa kyseessä valmistujaisjuhlat, syntymäpäivät tai muodollisempi tilaisuus, juhlien muistilista tuntuu loputtomalle. ”Vieraslistan teko, juhlapaikan valinta, tarjottavien suunnittelu, tilaisuuden aikataulutus, pöytäkarttojen laatiminen…mistä edes aloittaa?”

Me tiedämme miten järjestää onnistuneet juhlat ja teemme sen aidosti intohimon inspiroimana – aina tapahtuman ideoinnista sen toteutukseen asti. ”Riittävästi viinilaseja, suolaista ja makeaa tarjottavaa, hieman lisäpöytiä ja musiikkia saunaosastolla - me hoidamme!”

Jokainen juhla on uniikki, joten niin on myös sen suunnittelumahdollisuudet. Pyrimme
ennakoimaan kanssasi esteet, tukien näin sinulle tärkeää juhlapäivää. Mahdolliset turbulenssin ainekset voit surutta jättää meidän huoleksi. Meillä isäntä ja emäntä saavat aidosti luvan nauttia juhlahumusta!

Eteemme ei ole näiden vuosien aikana sattunut tilaisuutta, jonka ilmakuoppia emme olisi
saaneet vakautettua. Tästä hyvänä esimerkkinä Villan henkilökunnan vilpitön heittäytyminen ja itsensä likoon laittaminen juhlien onnistumisen takaamiseksi:

Olipa kerran kesähäät, nuo polun yhteen saattajat, juhlat jotka avioliiton satamaan taivaltavat. Vieraiden nauttiessa cocktailpalojaan, tapahtui takahuoneessa turbulenssia konsanaan, vaan kas ei näkynyt pappia juhlapaikalla ollenkaan, vihkijä siunasi kotona virkavapaataan.
~
Turbulenssin tajuissaan, ehdotti vihkipari Villan emännälle salojaan:
Voisiko joku teistä lausua valekaavojaan? Meidän työntekijän valmistautuessa seremoniaan, opetellessa takapihalla valan lauseitaan, tapahtui ihme konsanaan: saatiin toinen pappi paikalle vihkimään aviopari onnen satamaan.

Vaikka tähän emme olleet osanneet varautua, olemme vuosien varrella todenneet, että
mukautumalla kaikista esteistä selvitään. Kyseisen hääpäivän Villan henkilökunta muistaa varmasti ainiaan, oli siinä kyllä sen verran heittäytymiskykyä mukanaan!

Rakastamme aidosti työtämme ja uskomme sen paistavan meistä läpi kuin kevätaurinko. Teemme työtämme täysin rinnoin ja arvostamme älyttömästi Teiltä saatua palautetta. Runoja vieraskirjassa, halauksia ovensuussa ja positiivisia kirjoituksia Facebookissa.

Juhlahumussa kiittäen,
team Villa Kataya

 

Villakataya ikimuistoiset juhlat.jpg
Villakataya ikimuistuiset juhlat2.jpg
Villakataya ikimuistoiset juhlat3.jpg

Kurkistus meren äärelle: avoimet ovet

Tervetuloa seuraamaan Villa Katayan yritysblogia kulissien takana ja edellä, meren äärellä!

Tässä blogissa kirjoitamme intohimolla toiminnastamme, ajankohtaisista aiheista ja ihmisistä tapahtumien takana. Tavoitteenamme on aktiivisesti jakaa tarinoita teille lukijoille, alan ammattilaisille, sidosryhmille, yrityksille ja juhlien järjestäjille.

Viime viikon tiistaina Villa Katayassa järjestettiin avoimet ovet -aamupalatapahtuma yhdessä TheatreWorksin Satu-Mari Janssonin kanssa. Aamun teemana oli esiintymistaitojen kehittäminen monipuolisten yhteisharjoitusten avulla. Samalla vieraat saivat nauttia herkullista aamupalaa ja tutustua rauhassa Villan puitteisiin. Villa Kataya on moderni kodinomainen huvila Lauttasaaressa, kokoustila, tilaussauna ja juhlatila käyttöösi.

Oman keittiömme valmistama aamupala täytti tyrnishottia myöten energiavarastot ja antoi puhtia esiintymisharjoituksiin. Harjoituksissa keskityttiin avoimuuteen, heittäytymiseen, kuuntelemiseen ja läsnäoloon. Päivän suurin opinahjo oli ymmärrys siitä, että esiintymisessä tärkeintä on olla oma itsensä ja hyödyntää persoonallisuuttaan. Työkalut esiintymistaitojen kehittämiseen asuvat sisällämme ja näin pystymme jatkuvasti kehittämään niitä.

Tunnelma avoimien ovien päivässä oli kaiken kaikkiaan vastaanottavainen. Uusia verkostoja punottiin yhteen naurun saattelemana ja harjoitukset veivät mukanaan itse kunkin. Tämä pitäisi ehdottomasti ottaa itsekin tavaksi: opetella syömään ravitseva aamupala ja harjoittaa omia vuorovaikutustaitojaan esiintymistilanteissa.

Kiinnostuitko? Järjestämme avoimien ovien päiviä yritysasiakkaillemme aina vuodenaikojen vaihtuessa, eli seuraavan kerran kun kevättä on rinnassa. Lisätiedustelut/ennakkoilmoittautumiset voi laittaa meille joko instassa, facessa tai sähköpostitse info@villakataya.fi.

Otamme risut ja ruusut vastaan rakkaudella, joten kuulemme innolla ajatuksiasi. Suhtaudumme niin bloggaamiseen kuin tilaisuuksien järjestämiseen intohimoisesti. Palaute on kullanarvoista, sillä haluamme ottaa huomioon jokaisen yksityiskohdan toiminnassamme. 
Toivottavasti tämä välittyi sinne ruudun toiselle puolelle, jonne lähetämme paljon positiivista energiaa!

Aamukahvi kädessä kiittäen,
Villan uusin vahvistus, Pinja Mitrovitch 

 

avoimetovet-16.jpg
avoimetovet-21.jpg
avoimetovet-5.jpg