Tekijät esiin! Villa Katayan tiimin esittely

Hei, hauska nähdä sinut täällä! Teistä osa on varmasti tavannut meidät kasvotusten, mutta moni varmasti yhä miettii, että keitä me oikein olemme? Nyt on aika esittäytyä sanallisesti ja lähettää teille virtuaaliterveiset.

Me olemme tekijät Villa Katayan tapahtumien takana. Yksi voisi kuvailla meitä yhteen hitsautuneeksi tiimiksi, jolla on tavoitteet korkealla. Toinen kenties kertoisi tekemisen ilmapiiristä, joka välittyy asiakkaillemme ensi tapaamisesta asti. Kolmas ehkäpä mainitsisi sanat: ammattitaito, joustavuus ja määrätietoisuus.

Allekirjoitamme nämä kaikki kohdat ja juurikin vastaavat asiakkailta saadut kiitokset ovat mieletöntä polttoainetta työpäiviimme. Puhallamme tinkimättömästi yhteen hiileen ja arvopohjamme painottuu nimenomaan ammattimaisuuteen, rehellisyyteen ja yhteisöllisyyteen.

Tiivis henkilökuntamme koostuu kaikenikäisistä ammattilaisista, joita yhdistää intohimo asiakaskohtaamisiin. Kliseisesti, täydennämme toinen toisiamme. Rautainen myyntipuolemme täyttää varauskalenteria samalla kuin keittiö luo makuelämyksiä ja salihenkilökunta toivottaa asiakkaat tervetulleeksi.

Meille hyvä tiimityö tarkoittaa yhteistä päämäärää ja vankkaa luottamusta työntekijöiden välillä. Pienen perheyrityksen alla pystymme työskentelemään aidosti lähellä asiakasta.
Tiivis yhteisö antaa lisäksi mahdollisuuden luovuuteen ja korostaa kaikkien meidän työpanoksen tärkeyttä.

Sellaisia me olemme, kuin eriväriset kynät värikynäpaketissa. Helposti lähestyttäviä ja välittäviä persoonia. Jos haluat tietää meistä enemmän yksilöinä, paina tälle postaukselle yläpeukkua! Näihin sanoihin toivotamme ihanaa kesää kaikille ja me palaamme blogitekstien pariin taas syksyllä.

Terveisin, Team Villa Kataya: Sanna, Masse, Suvi-Tuuli, Riikka, Katri, Nikita, Pinja, Erkka, Cati, Lena, Iida & Kadi

team-02336.jpg

Villa Katayan keittiön kesäterveiset

Kupliva kuohuviini, poriseva palju, viilentävä meri ja kypsyvät grillivartaat ovat varma kesän merkki. Katayan soma yrttipuutarha ja lintujen rauhoittava viserrys viimeistelevät hetken. Intohimo ruoanlaittoa kohtaan paistaa läpi keittiöön kuin Lauttasaaren aurinko. Nyt kesän tullen grilli käy kuumaa harva se päivä ja juhlapöytä katetaan vieraille ulos.

Pöydän antimet on valmistanut tänään Masse, joka vastaa Villa Katayan keittiön toiminnasta. Tuoreet raaka-aineet ovat löytäneet tiensä keittiöön niin omasta yrttipuutarhasta, kuin paikallisten elintarviketuottajien tarjonnasta. Meidän keittiössä, kun on erilaisia tilaisuuksia parhaimmillaan kymmenen viikossa, saa luovuus nimeensä aivan uusia ulottuvuuksia.

Täällä luonnon läheisyydessä tuntuu syntyvän uusia makumuistoja tuon tuosta. Milloin keittiö yllättää vieraat trendikkäällä ramen-reseptillä, perinteisellä täytekakulla tai keveällä kasvisruoalla. Ruoka herättää vahvoja tunteita, syviä tarinoita, improvisoinnin aihetta ja mikä tärkeintä: se tuo ihmisiä yhteen. Antaa runon viimeistellä kesäterveiset keittiöltä.

” Arkipäivän askareiden aatossa,
neuvotteluiden käydessä kuumana,
tunnelmaa voi vielä nostattaa mauilla,
juhlapöydän saa viimeistellä täytekakulla.
Tänään on lupa juhlia, annetaan Katayan
keittiön tehdä se sinun puolesta!"


Toivotamme makoisaa kesää kaikille uusille ja vanhoille blogin lukijoille! Villa Katayan tiimi on valmiina kesän ikimuistoisimpiin hetkiin!

image2.jpeg
Matmasse.3.JPG

Kaikkien aikojen kysytyimmät kysymykset

Olemme toimineet liki kymmenen vuoden ajan ja siksi onkin luonnollista koostaa teille kaikkien aikojen kysytyimmät kysymykset vastauksineen. Meiltä kysytään usein yksityiskohtia Villan puitteisiin ja mahdollisuuksiin liittyen. Nyt on aika ottaa mukava asento ja syventyä aiheen äärelle.

Soveltuuko Villa Kataya tarpeisiini?

Tässä vaiheessa tiedät todennäköisesti ilon ja juhlan aiheesi. Sinulla on kenties mielessä ajankohta, kellonaika, alustava budjetti ja vieraslista. Se on loistava alku juhlapaikkaa valitessa!

Meillä saat käyttöösi kaksikerroksisen Villan, jonka juhlatilaan katamme istuvan illallisen 50 hengelle. Tila soveltuu niin juhlatilaisuuksiin kuin kokoustilaksi ja sieltä avautuu harmoninen näkymä merelle.

Kesän koittaessa pihamme tarjoaa vehreitä mahdollisuuksia monen kokoisiin ja näköisiin tapahtumiin – yksin, yhdessä ja luovuudella. Suurella terassillamme on tanssittu auringonlaskuun ja ruokailtu rapujuhlien lauluun.

Erityiseksi meidät tekee meren läheisyys, yksityisyys sekä saavutettavuus niin meri, ilma, - että maateitse. Perinteisten kulkuvälineiden lisäksi meille voit laskeutua näyttävästi vaikka helikopterilla!

Somisteet & siivous -kuka hoitaa?

Elegantti tilamme puhuu näyttävästi puolestaan ja usein kukat riittävätkin viimeistelemään tunnelman. Jos kuitenkin innostut juhlatarvikkeista, koristeet ja somisteet pääset asettelemaan juhlatilaan sovitusti.

Autamme sinua kukkakoristeiden kanssa yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Itse kerätyt kukat saa myös kauniisti punottua yhteen kauden väreihin, viimeistelemään kattauksen.

Voit jättää meidän huoleksi tilan kattamisen ja loppusiivouksen, joka meillä kuuluu tilavuokraan. Omat tavarat voi hakea pois myöhemmin, niitä ei tarvitse lähteä kantamaan pois juhlapäivänä.

Voiko Villaan tuoda omat ruoat tai alkoholijuomat?

Oma keittiömme räätälöi menun toiveidesi mukaan, ottaen huomioon kaikki erityisruokavaliot. Sillä poikkeus vahvistaa säännön – me tarjoilemme toiveidesi mukaan.

Pöytiintarjoilu on juhlavin ja virallisin tapa tarjoilla ruokaa, jonka vuoksi se sopii näyttävästi asiakastilaisuuksiin ja illalliselle. Suosittu buffet -noutopöytä on puolestaan hieman kukkaroystävällisempi vaihtoehto, joka toimii loistavasti, niin lounaalla kuin isoimmissa tilaisuuksissa.

Villaan saa tuoda omat alkoholijuomat, jotka voit toimittaa suoraan meille. Autamme sinua valitsemaan ruokien kanssa sopivat juomat, jotka tarjoilemme sovitusti tilaisuuden aikana. Virvoitusjuomat löytyvät talon puolesta.

Aktiviteetit, ohjelmat ja musiikki – Miten niiden kanssa tehdään?

Hyvä ohjelma tukee onnistunutta iltaa. Meillä voit viedä yritystilaisuudet, seminaarit, koulutukset ja syntymäpäivät uudelle tasolle. Työskentelemme yhdessä tapahtumanjärjestäjien kanssa, joka mahdollistaa mielettömien ohjelmanumeroiden järjestämisen tiloissamme.

Talvella saunaosastomme on elämys jo itsessään, kun puolestaan kesän saapuessa pihamme on ehdottomasti pelikenttämme. Bändi tai DJ mahtuvat hyvin soittamaan Villaan – meillä on esiintynyt niin soittokuntia kuin stand up -koomikoita. Musiikin saa kätevästi yhdistettyä myös suoraan puhelimesta kaiutinjärjestelmäämme.

Mindfulness harjoituksia tai joogaa nurmikolla? Onnistuu!
Hierontaa poreissa tai vesiaktiviteetteja meressä? Hyppää mukaan!
Ryhmätyöskentelytaitojen kehittämistä draaman keinoin? No problem!
Cocktailbaari aulassa? Nyt kilistellään!


Voilà – Kaikkien aikojen onnistuneimmat tilaisuudet on katettu!

team, Villa Kataya

Villa Kataya terassi.jpeg
frisbeegolf.JPG
SUPYoga.jpg

Kulissien takana - Ikimuistoiset juhlat pitävät takanaan uskomattomia tarinoita!

Kliseistä, mutta totta: hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty. Juhlat ovat monille meistä elämän
kohokohtia, mutta samalla niitä perinpohjaisia stressin nostattajia. Niiden järjestäminen käy
nimittäin työstä arkiaskareiden keskellä!

Olipa kyseessä valmistujaisjuhlat, syntymäpäivät tai muodollisempi tilaisuus, juhlien muistilista tuntuu loputtomalle. ”Vieraslistan teko, juhlapaikan valinta, tarjottavien suunnittelu, tilaisuuden aikataulutus, pöytäkarttojen laatiminen…mistä edes aloittaa?”

Me tiedämme miten järjestää onnistuneet juhlat ja teemme sen aidosti intohimon inspiroimana – aina tapahtuman ideoinnista sen toteutukseen asti. ”Riittävästi viinilaseja, suolaista ja makeaa tarjottavaa, hieman lisäpöytiä ja musiikkia saunaosastolla - me hoidamme!”

Jokainen juhla on uniikki, joten niin on myös sen suunnittelumahdollisuudet. Pyrimme
ennakoimaan kanssasi esteet, tukien näin sinulle tärkeää juhlapäivää. Mahdolliset turbulenssin ainekset voit surutta jättää meidän huoleksi. Meillä isäntä ja emäntä saavat aidosti luvan nauttia juhlahumusta!

Eteemme ei ole näiden vuosien aikana sattunut tilaisuutta, jonka ilmakuoppia emme olisi
saaneet vakautettua. Tästä hyvänä esimerkkinä Villan henkilökunnan vilpitön heittäytyminen ja itsensä likoon laittaminen juhlien onnistumisen takaamiseksi:

Olipa kerran kesähäät, nuo polun yhteen saattajat, juhlat jotka avioliiton satamaan taivaltavat. Vieraiden nauttiessa cocktailpalojaan, tapahtui takahuoneessa turbulenssia konsanaan, vaan kas ei näkynyt pappia juhlapaikalla ollenkaan, vihkijä siunasi kotona virkavapaataan.
~
Turbulenssin tajuissaan, ehdotti vihkipari Villan emännälle salojaan:
Voisiko joku teistä lausua valekaavojaan? Meidän työntekijän valmistautuessa seremoniaan, opetellessa takapihalla valan lauseitaan, tapahtui ihme konsanaan: saatiin toinen pappi paikalle vihkimään aviopari onnen satamaan.

Vaikka tähän emme olleet osanneet varautua, olemme vuosien varrella todenneet, että
mukautumalla kaikista esteistä selvitään. Kyseisen hääpäivän Villan henkilökunta muistaa varmasti ainiaan, oli siinä kyllä sen verran heittäytymiskykyä mukanaan!

Rakastamme aidosti työtämme ja uskomme sen paistavan meistä läpi kuin kevätaurinko. Teemme työtämme täysin rinnoin ja arvostamme älyttömästi Teiltä saatua palautetta. Runoja vieraskirjassa, halauksia ovensuussa ja positiivisia kirjoituksia Facebookissa.

Juhlahumussa kiittäen,
team Villa Kataya

 

Villakataya ikimuistoiset juhlat.jpg
Villakataya ikimuistuiset juhlat2.jpg
Villakataya ikimuistoiset juhlat3.jpg

Kurkistus meren äärelle: avoimet ovet

Tervetuloa seuraamaan Villa Katayan yritysblogia kulissien takana ja edellä, meren äärellä!

Tässä blogissa kirjoitamme intohimolla toiminnastamme, ajankohtaisista aiheista ja ihmisistä tapahtumien takana. Tavoitteenamme on aktiivisesti jakaa tarinoita teille lukijoille, alan ammattilaisille, sidosryhmille, yrityksille ja juhlien järjestäjille.

Viime viikon tiistaina Villa Katayassa järjestettiin avoimet ovet -aamupalatapahtuma yhdessä TheatreWorksin Satu-Mari Janssonin kanssa. Aamun teemana oli esiintymistaitojen kehittäminen monipuolisten yhteisharjoitusten avulla. Samalla vieraat saivat nauttia herkullista aamupalaa ja tutustua rauhassa Villan puitteisiin. Villa Kataya on moderni kodinomainen huvila Lauttasaaressa, kokoustila, tilaussauna ja juhlatila käyttöösi.

Oman keittiömme valmistama aamupala täytti tyrnishottia myöten energiavarastot ja antoi puhtia esiintymisharjoituksiin. Harjoituksissa keskityttiin avoimuuteen, heittäytymiseen, kuuntelemiseen ja läsnäoloon. Päivän suurin opinahjo oli ymmärrys siitä, että esiintymisessä tärkeintä on olla oma itsensä ja hyödyntää persoonallisuuttaan. Työkalut esiintymistaitojen kehittämiseen asuvat sisällämme ja näin pystymme jatkuvasti kehittämään niitä.

Tunnelma avoimien ovien päivässä oli kaiken kaikkiaan vastaanottavainen. Uusia verkostoja punottiin yhteen naurun saattelemana ja harjoitukset veivät mukanaan itse kunkin. Tämä pitäisi ehdottomasti ottaa itsekin tavaksi: opetella syömään ravitseva aamupala ja harjoittaa omia vuorovaikutustaitojaan esiintymistilanteissa.

Kiinnostuitko? Järjestämme avoimien ovien päiviä yritysasiakkaillemme aina vuodenaikojen vaihtuessa, eli seuraavan kerran kun kevättä on rinnassa. Lisätiedustelut/ennakkoilmoittautumiset voi laittaa meille joko instassa, facessa tai sähköpostitse info@villakataya.fi.

Otamme risut ja ruusut vastaan rakkaudella, joten kuulemme innolla ajatuksiasi. Suhtaudumme niin bloggaamiseen kuin tilaisuuksien järjestämiseen intohimoisesti. Palaute on kullanarvoista, sillä haluamme ottaa huomioon jokaisen yksityiskohdan toiminnassamme. 
Toivottavasti tämä välittyi sinne ruudun toiselle puolelle, jonne lähetämme paljon positiivista energiaa!

Aamukahvi kädessä kiittäen,
Villan uusin vahvistus, Pinja Mitrovitch 

 

avoimetovet-16.jpg
avoimetovet-21.jpg
avoimetovet-5.jpg